Midsommarafton

2014



Här sitter jag, bara timmar innan bilen rullar mot Norrland och inte har jag packat minsta lilla. Förr hade jag börjat skriva packlista för flera månader sedan, men nu känns packningen bara som ett enormt jobbigt projekt. Vad tar man ens med sig för en vecka? Slänger väl ihop något lite last minute imorgon bitti. 

Midsommarafton visade sig i alla fall bli en riktig succé this year, kanske den bästa hittills faktiskt. Jag var på fest i en sommarstuga utanför stan och det var såå bra uppstyrt. Det bjöds på grillning, jordgubbstårta, nubbe, femkamp (som jag och min teammate kom sist i...) och himla trevligt sällskap. Full pott med andra ord. Eller inte riktigt, jag klantade mig lite och jag är så arg på mig själv för att om jag bara hade vässat mig lite så hade kvällen blivit riktigt jävla priceless. Amazing. Men nu var jag efterbliven istället och för det kommer jag vara bitter ett litet tag. Tills nästa chans dyker upp. 

Trodde jag åtminstone tog lite bilder, men allt jag har är en. Men visst betyder väl det att det är då man har haft roligast?